2023 Tentative UCLS Conference Schedule Being an All-Star Surveyor

		Keynote Location: Ballroom CDEF	Breakout #1 Location: Sunbrook	Breakout #2 Location: Ballroom AB	16 CEU's Total	
WEDNESDAY FEB 8, 2023	Noon -					
	1:00 PM	Registration				
	1:00-1:30	Welcome & Opening Ceremonies			1.51 C DD4	
	1:30 PM -	BIM Implentation Prosoft		Skeet Shoot/Golf Tournament (Offsite)	1.5 hours for BIM Implementation	
	3:00 PM	(******		,		
	3:00-3:30	Prosoft		1.5. hours for BIM		
N H	3:30 PM - 5:00 PM	BIM Implentation Prosoft		Skeet Shoot/Golf Tournament (Offsite)	Implementation	
		Keynote	Breakout #1	Breakout #2	,]	
		Location: Ballroom CDEF	Location: Sunbrook	Location: Ballroom AB		
THURSDAY FEB 9, 2023	7:00 AM - 8:00 AM	Breakfast & Late Registration				
	8:00 AM	ALTA/NSPS Survey Standards	GPS Modernization	Ethics Related to the Practice of Surveying -	2 hours	
	10:00 AM	Jay Seymour	Brad Mortenson	John Stahl		
	10-10:30	Break				
	10:30 AM	ALTA/NSPS Survey Standards	Surveying Rights-of-Way	Utah Statutes and Standards Related to	1.5 hours	
	- Noon	Jay Seymour	James Olschewski	Surveying - John Stahl		
	Noon - 1:30 PM	Brad Mortenson			1.5 hours	
				T	1.5.1	
	1:30 PM -	A Study of ALTA/NSPS Surveys	Public Roads across Private Lands: A Legal Discussion	Standards & Ethics Committee Meeting	1.5 hours	
	3:00 PM	Jay Seymour	Panel			
	3:00-3:30	Break			1.5.1	
	3:30 PM - 5:00 PM	A Study of ALTA/NSPS Surveys Jay Seymour	Private Roads across Public Lands: A Legal Discussion	Legislative Committee Meeting	1.5 hours	
	3.001141	July Scymou	Panel			
		Keynote	Breakout #1	Breakout #2]	
		Location: Ballroom CDEF	Location: Sunbrook	Location: Ballroom AB		
FRIDAY FEB 10, 2023	7:00 AM - 8:00 AM	Breakfast & Late Registration				
	8:00 AM	Business Aspects of Land Surveying Jay	Blobs and Circles: Understanding GIS	Really?: Stamping Out The "Silly" Things	2 hours	
	- 10:00 AM	Seymour	UGIC	Surveyors Do James Couts		
	10-10:30		Break		i	
	10:30 AM	Business Aspects of Land Surveying	Utah VRS Update	History of Surveying in Utah	1.5 hours	
	- Noon	Jay Seymour	Sean Fernnadez	Andy Hubbard	1.5 Hours	
	Noon - 1:30 PM	Lunch & Vendor Break				
	1:30 PM	Outsting with the All Chara		1.5 hours		
	- 3:00 PM	Questions with the All-Stars Jay Seymour/Panel Discussion	No Bri	eakouts		
	3:00-3:30		Break		1	
	3:30 PM - 5:00 PM	Closing Ceremonies/Auction/Raffle				